woensdag 5 november 2008

Aan een eerste vakantie toe!

Met de herfstvakantie in zicht hebben we ons rapport meegekregen en de meeste leerlingen waren tevreden met hun resultaten. Voor en na de vakantie konden we ook nog eens twee leerlingen in de bloemetjes zetten met hun verjaardag ;Inge en Gunther. We hebben het ons weer laten smaken.
De helft (!! jaja, zoveel) van onze klas was paraat op de herfstcross en zetten hun beste beentje voor. En het was een lastig parcour...Michiel bemachtigde weer de overwinning met ruime voorsprong.
In godsdienst stonden we ook stil rond Allerheiligen en Allerzielen . Voor en na de vakantie oefenen we snelrekenen (commandorekenen) om het vlug en uit het hoofd rekenen wat te trainen. Ondertussen hebben we ook ons werothema over 'leren leren ' afgerond en startten we met ' Beestig gezond; voeding' . We hadden het over 'smaken' en ongezonde producten. We sorteerden lege verpakkingen en zochten naar (schadelijke) kleurstoffen .

Elke leerling is ook zijn of haar zinnetje over onze klas aan het intikken op de weblog en volgende week zien jullie er het resultaat van. Zo leren de kinderen ook zelf wat meewerken aan de klasblog.
Een prettig, verlengd, St.-Maartenweekend
Juf Els