woensdag 1 juli 2009

Vakantie !!


Een laatste gezellige week op school...
Donderdag werd er met de hele klas gewandeld tot bij Arthur. De vrijdag kwamen de klassen van het lager bijeen in de kerk voor een dankviering en na de middag maakten we nog een uitstapje tot bij het huis van de juf waar de kinderen getrakteerd werden op een ijsje.
De kinderen van het koor sloten het koorjaar af op zaterdag met een daguitstap naar Bellewaerde en vertrokken 's morgens met een leuk voertuig.
Op maandag was het puffen tijdens de gordel. De vierde klas was al vroeg op pad en kreeg eerst de voorstelling 'Pinnokio' voorgeschoteld. Daarna stapten we dapper van 'de Link' naar ' de Samenkomst' en hadden nog heel wat tijd om te picknicken en op het speelpleintje te spelen vooraleer onze tweede voorstelling 'Woeste Willem' startte.
Dinsdag was dan de laatste halve dag. We hadden er lang op gewacht en het gehoopt , en ja ...we zijn sportactiefste klas !!! Al de vierdeklassers kregen een medaille daarvoor en al wie aan één of meerdere buitenschoolse sportactiviteiten deelnam deed dus een duit in het zakje. Bravo daarvoor.

Arthur, Louise, Niels, Liese-Lotte en de juf mochten ook een beker kiezen omdat ze aan alle activiteiten deelnamen. Het zesde leerjaar had een show in elkaar gestoken ; voor elk wat wils en het was leuk om naar te kijken. We vierden ook het afscheid van de leerlingen die naar het middelbaar trekken, kregen nog een fruitsapje en konden dan aan het aftellen beginnen 10-9-....3-2-1 rrrrriinng !
Goede vakantie allemaal en dankjewel voor het fijne schooljaar. Jullie waren een grote, maar toffe en enthousiaste bende waar ik met veel plezier zal aan terugdenken. Dankjewel ook voor alle fijne attenties en wensen , geniet van jullie vakantie !!! Toi,toi ,toi in de 5de klas !!!
En weet, ...mijn deur staat altijd voor jullie open !!!
Zwetende groetjes,
juf Els