vrijdag 28 augustus 2009

Klaar voor de start!!


Ik heb al onmiddellijk nieuws voor de vroege lezers van deze blog. Juf Fabienne werkt de komende twee(?) maanden als directeur in Ledegem en zal de donderdag dus niet in onze klas kunnen aanwezig zijn. Ze wordt vervangen door juf Lies (zie foto).

De voorpaginafoto om aan deze blog te raken is nog altijd met een foto van vorig jaar, maar dit kan ikzelf niet veranderen en ik vraag dat zo vlug mogelijk aan onze ICT-coƶrdinator.
Ondertussen staat de klas op z'n pootjes, alles ligt klaar tegen 1 september, dus ...tot dinsdag allemaal !! De juf ziet het volledig zitten . Jullie ook?
laatste vakantiegroetjes,
juf Els

vrijdag 21 augustus 2009

De laatste vakantiedagen...

Hallo nieuwe vierdeklassers. Ondertussen ben ik bij elk van jullie langsgeweest en heb ik met de meesten kennisgemaakt. Hopelijk hadden jullie allen een leuke vakantie en geniet er nog maar een poosje verder van. De juf is wel al wat gestart met de klas in orde zetten( banken plaatsen, de zithoek, leeshoek,...) ,het gerief te verdelen en in de banken te stoppen en heel wat te kopiƫren.

Door in de klas bezig te zijn begint het wel weer al te kriebelen om aan de slag te gaan. Dit jaar heb ik ook de klas wat anders geschikt. Dat zullen jullie op 1 september wel zien.
Nog veel vakantieplezier!
Warme groeten,
juf Els