zondag 4 juli 2010

Prettige vakantie !!


Na een warme, toffe Bellewaerdedag met het klein gezang XXL, waren alle vierdeklassers maandag paraat om flink te stappen tijdens de gordel. Tussendoor werden een twee voorstellingen meegepikt, genoten we onder de bomen van onze picknick over de middag en waren we ruim op tijd terug op school om nog wat in de zandbak en errond te spelen.
Dinsdag was dan de allerlaatste dag voor de leerlingen en het werd een feestelijke afsluitdag.
En...we hebben het nipt gehaald en zijn sportactiefste klas, het scheelde heel, heel weinig , dus iedereen die ergens met één of andere activiteit heeft meegedaan, heeft het zéker verdiend.Proficiat hoor !!!

We keken ook naar de finales van de champion league (proficiat Hannen en Michelle) ,namen afscheid van juf An en juf Elke en het 6de lj., aten met heel de school een smakelijke barbecue en keken naar het optreden van de 6de klassers. Na 3 uur kwamen een 8-tal 4de klassers van 10 jaar geleden 'hun' doos openen en lazen ze de brieven die ze zelf schreven over hoe ze dachten dat de toekomst er nu zou uitzien. Sommigen dachten zelfs dat de banken of schooltassen niet meer zouden bestaan...

Dan was het tijd om uit te zwaaien en elkaar het allerbeste toe te wensen in de vakantie. Het was een fijn schooljaar ,vierdeklassers, met elk van jullie erbij . Het ga je goed... tot ziens ...en vergeet niet ...de doos wacht op jullie binnen tien jaar en dan ben je zéker welkom (voordien ook wel hoor).
Toi,toi ,toi,
vakantiegroeten,
juf Els