zaterdag 28 augustus 2010

Tot binnenkort !!


Nu nadert het echt wel hé; nog enkele vakantiedagen en dan is het weer zover; 1 september. Begint het al te kriebelen? Hoe zal de klas er uitzien?Zullen alle klasgenootjes er zijn?Zullen we de eerste dag al moeten leren? Dit zijn misschien een deel vraagjes die de kop opduiken. Geen paniek echter. Vanaf woensdag wordt alles stap voor stap uitgelegd en proberen we er samen een goed schooljaar van te maken, waar we veel samen nieuwe dingen zullen ' leren', maar ook proberen om 10 maanden met elkaar samen in klas en op de speelplaats te 'leven' . De juf is er klaar voor, hopelijk jullie ook. Tot woensdag allemaal.
kriebelende groeten.
juf Els

zaterdag 21 augustus 2010

Klas klaarzetten voor de start !


Hopelijk is voor iedereen de vakantie reuzegoed meegevallen.Ondertussen nadert 1 september en een regendag in augustus is ideaal om te starten met het klaarzetten van de klas. Ondertussen beginnen de banken al wat te vullen, de muren wat kleurrijker te worden en binnenkort staat het bord ook weer beschreven.

De klas krijgt geleidelijkaan dus weer 'klas'uitzicht, maar er ontbreekt nog iets hééél belangrijks? Ja , de leerlingen!! Geniet echter nog maar eventjes van jullie vakantie tot...1 september.
Ondertussen heb ik de meesten al een bezoekje gebracht en zo begint het te kriebelen bij de juf om jullie nog wat beter te leren kennen.
Laatste vakantiegroeten,
juf Els