woensdag 11 februari 2009

Moorslede


Eerst en vooral een dikke proficiat aan de deelnemers van de loopwedstrijd in Dadizele zondag. Ook zijn we trots op Michiel die weer op een podiumplaats belandde. Maandag konden we genieten van een lekker stukje taart, want Annelore was jarig. Samen met het 3de leerjaar speelden we in groepjes een gezelschapsspelletje als voorbereiding voor het tandemlezen om elkaar op die manier wat beter te leren kennen.

In wero hebben we het gehad over Moorslede en West-Vlaanderen. We leerden ook opzoeken in een atlas. Het slechte weer dinsdag zorgde er voor dat onze fotozoektocht en leerwandeling door Moorslede uitgesteld werd.
Ondertussen hebben we ook gretig proefjes gemaakt want volgende week krijgen we een rapport mee naar huis.
De kinderen kozen het sprookje 'Klein Duimpje' om als toneel te spelen. De rollen zijn verdeeld en de repetities gestart...
Volgende vrijdag trekken we best wat extra aan, want met de school nemen we deel aan dikke-truiendag en wordt de verwarming ook iets lager gezet. Ook wij willen eens stilstaan bij 'zuiniger' energiegebruik.
De juf hoopt ook binnenkort eens een voltallige klas voor zich te hebben, want we missen de laatste weken wel telkens iemand die ziek is...
Groeten,
juf Els

2 opmerkingen:

sofie zei

Proficiat aan Michiel die alweer op het podium stond!
Groetjes Sofie en Gauthier.

claudine zei

Bedankt voor de felicitaties!

Groetjes Claudine en Michiel