woensdag 13 mei 2009

Schoolfeest !


De leerlingen zetten zondag hun beste beentje voor tijdens het schoolfeest op het nummer 'Chiquitita ' De'bananengeel' uitgedoste meisjes en de 'stoeruitziende zwarte' jongens ,gaven echt wel het best van zichzelf en de reacties achteraf waren heel leuk om horen. Ook de talrijke opkomst deed duegd. We zullen het nog wat een verlengstuk geven zondag op de fietsmarathon...(afspraak om 15.00 uur aan het gemeentehuis)
Maandag werden we door de oudervereiniging getracteerd op een film 'Home alone 2' omdat we onze fluojasjes dit jaar vaak aanhadden. Wie daadwerkelijk 10 gaatjes had werd nog eens extra beloond met een zakje popcorn; dankjewel hoor. Dat motiveert om volgend jaar nog meer in orde te zijn.

Ondertussen zijn we aan ons 20ste en...laatste woordpakket bezig. De wiskundeleerstof is af en vanaf nu kunnen we volop allerlei herhalingsoefeningen maken. Van taal rest ons nog enkel thema's, maar we zijn ook goed op dreef.
Vrijdag toveren we onze klas om in een slaapzaal, want volgende week gaan we op ...sportklassen en blijven ook eens logeren in onze klas. We werkten al in ons bundeltje 'sport' en hebben al heel wat afspraken gemaakt zodat iedereen zich op zijn gemak kan voelen.
De leerlingen (en juf) zien er al naar uit... nu eerst nog wat fietsen tijdens het weekend...
gele fietsgroetjes,
juf Els

Geen opmerkingen: