vrijdag 11 december 2009

Proefjesweek !


Op maandag kwamen we in klas en zagen dat de Sint ons niet vergeten was. We kregen een wereldbol, goocheldoos, enkele handwerkdozen en een tafeltrainer. Dankjewel ,Sint !
Ondertussen staken we ook het 2de kaarsje van onze adventskrans aan en luisterden we naar het themaverhaal van Welzijnszorg. Ook wij stonden wat stil bij beroepen, armoede, respect,... Zo kwamen we via 'de lege stoel' iets meer te weten over de gevoelens van Lena, het meisje uit het verhaal.

Deze week maakten de leerlingen ook heel wat proeven, elk kreeg een apart plaatsje om rustig te kunnen werken. De rode balpen van de juf lag niet stil ,de meeste leerlingen hebben zich enorm ingezet; hopelijk zijn de resultaten zoals men verwacht. Na de proeven hebben de leerlingen als beloning wat mogen spelen met de gezelschapsspelletjes in verschillende groepen.

De sterke jongens hebben onze 'echte' kerstboom op een tafel gezet , de lichtjes en versiering maken hem prachtig. Met de kerststal erbij zorgt het voor gezelligheid in klas. Vandaag hebben we ook de klas wat herschikt zodat we volgende week voldoende ruimte hebben om passende kerstactiviteiten te beleven.
De kinderen van het koor zijn nu nog volop aan het repeteren voor hun kerstoptreden volgende week en voor de rest heeft de klas bergen huiswerk in het weekend ...namelijk VEEL SPELEN ! Geniet van jullie weekend !!
verbetergroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: