vrijdag 23 april 2010

Koningspython in klas.


Dit trimester werd sportief gestart met een ochtendgymnastiek voor de hele school. Zo waren we direct opgewarmd om weer flink van start te gaan.
Tijdens de werolessen leerden we de evolutie van rotstekening tot boek. Tijdens een vloergesprek probeerden we de leerstof te herhalen.

Met het mooie weer trokken we tijdens de godsdienstles naar de speelweide om er het thema 'levensadem' te ondervinden. We hielden ademhalingsoefeningen, speelden met de frisbee en probeerden de vlieger in de lucht te houden. Maar daarvoor was er te weinig wind. We deden ook enkele natuuropdrachtjes.
Op woensdag kregen we de papa van Talitha op bezoek met hun slang. Veel leerlingen durfden het aan om dichterbij te komen en zelfs eens te voelen .Er waren er ook die liever wat op afstand bleven toekijken, o.a. de juf met haar fototoestel...Deze koningspython van nu 1 meter lang wordt 3 meter als hij volwassen is. Je ziet dat Talitha dit niet alledaags huisdier wel goed gewoon is.

Volgende week komt af en toe juf Melissa enkele lesjes geven. We wensen haar welkom (ze kent onze klas ondertussen wel al) en wensen haar een goede stage.
sissende slangengroetjes,
juf Els

Geen opmerkingen: