vrijdag 4 juni 2010

Tussen twee vuren !


Robbe sloot het rijtje jarigen af . We vierden, zongen, aten...mmmm. Maandagnamiddag leerden we via enkele proefje eigenschappen van water. We testten ook wat zonk en bleef drijven en waarom.

Op die manier werd het laatste werothema beƫindigd. De komende werolessen wordt wat extra aandacht besteed aan sociale opvoeding, leren leren en kruipen we ook af en toe nog eens in de computerklas.
Dinsdag had het' tussen twee vuren-tornooi' tussen het 3de en 4de leerjaar plaats. Dat was een welgekomen afwisseling tussen al het herhalen in... De winnaars waren 4B, maar we hebben sportief ons beste beentje voorgezet.

In de lessen godsdienst leerden we hoe ze bij andere godsdiensten bidden. Zo maakten we een gebedje en lieten het dan zoals bij de boedhisten mee waaien met de wind.
De kinderen van het klein gezang XXL hebben een drukke avond voor de boeg. De barbecue en hun optreden staat voor de deur. De juf zal het zich allebei laten smaken (en wat foto's nemen) en...best nu afsluiten wil ze er op tijd geraken...
Geef er maar een lap op, XXL-ers!!!
XXL-groeten,
juf Els

Geen opmerkingen: