vrijdag 27 januari 2012

Grootoudernamiddag !





Maandag was het zover, vol ongeduld wachtten de leerlingen tot de opa's en oma's voltallig waren en stipt konden we starten met een lesje wiskunde( tijd: kloklezen met Romeinse cijfers), taal (creatief schrijven) en de start van ons nieuw werothema 'niet alle natuur leeft'. De leerlingen brachten ook nog enkele versjes naar voren .Na een kopje koffie en cake konden de grootouders ook nog eens in de computerklas wat uitleg krijgen van hun spruit bij de verschillende computerprogramma's die gebruikt worden in klas.Meer foto's zie je op de site bij foto's 4de klas.

De volgende dagen werd druk gewerkt , want vrijdag stond er weer een leuke dag op het programma, namelijk 'muzische dag', waarbij er klasdoorbrekend gewerkt werd . Er werd gebouwd met verschillend materiaal, een toneeltje gespeeld en een dessert gemaakt. In de namiddag was er in de klas een quiz en gezelschapsspelletjes.


De kinderen van het koor mochten de hele dag mee naar het speelplein en de Bunder voor spelletjes en repetitie van hun optreden dit weekend. Ik wens dan ook all klein gezangers XXL veel succes met hun optreden en ben al reuzebenieuwd wat het zal worden ...Toi,toi,toi
koorgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: