vrijdag 18 oktober 2013

muzisch werken rond instrumenten

Een viertal leerlingen wandelden vorige zaterdag mee met de wandeltocht. Woensdag waren er 7 sportievelingen van de klas  die zich waagden aan de atletiekwedstrijd. Zoiets verdient telkens een sticker.


In de muzische les leerden de vierdeklassers in groepjes een partituur maken en stelden ze die voor met allerlei instrumentjes.Er werd ook een liedje gecreëerd en gezongen per groepje. Een drietal leerlingen speelden ook een deuntje op hun eigen instrument.

Er werd deze week ook  flink gewerkt aan taal en wiskunde. Ons werothema loopt ten einde en de eerste 7 woordpakketten zitten er op zodat er maandag een controledictee komt.
Heel wat leerlingen hadden vandaag hun uniform aan want het is dag van de jeugdbeweging en daar mogen ze trots op zijn.Vandaag namen we ook afscheid van juf Lore want haar stage is spijtiggenoeg afgelopen. We wensen haar het allerbeste toe in de verdere opleiding !
Aan de papa's en mama's nog een prettige 'Hippie days' avond gewenst. Dankjewel oudervereniging voor het vele werk .Het ziet er weer supermooi uit.

K.S.A-.,V.K.S.J- en scoutsgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: