vrijdag 31 januari 2014

Grootoudernamiddag !

Vol ongeduld zaten we op maandag te wachten tot de grootouders op bezoek kwamen.Spijtiggenoeg waren er twee zieke leerlingen in de klas die er niet bij konden zijn. Stipt om halftwee konden we starten met een lesje wiskunde, wat taal en wero. Het was een drukke bende in klas en de opa's en oma's hielpen met verbeteren .



 De kinderen zetten hun beste beentje voor tijdens om enkele gedichtjes te brengen en we brachten ook ons schoollied 'Drankje-dankje' Daarna konden de grootouders genieten van een kopje koffie en gebak .De leerlingen vonden het supertof, hopelijk de opa's en oma's ook !Meer foto's kan je zien bij 'foto's nieuwe link 4de klas'


 Ondertussen zijn we volop bezig met de kommagetallen en leren ook cijferen met twee cijfers. In de muzische les probeerden we met muziekinstrumentjes 'spanning',' ritme' en 'rust ' op te bouwen in een bepaalde tijdsduur.

In de lessen Nederlands zijn we gestart met ons B-boek en het nieuwe thema heet 'Ruzie of Ambras' We leerden een tekst schrijven met inleiding, midden, slot.

grootoudergroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: