vrijdag 25 maart 2016

Een trieste goede week .

Dinsdag waren we zoals iedereeen erg  geschrokken door wat er zich in Brussel had afgespeeld. Ook de vierdeklassers hadden heel wat vragen en er werd uitgebreid over gepraat in de klas. De kinderen schreven ook 'extra verdriet' bij op het paarse kaartje wat we hadden opgeschreven voor goede vrijdag. We legden dat symbolisch bij het 'goede week tafeltje' en lieten een kaarsje branden voor al de getroffenen.




Woensdag droegen we ons steentje bij op de rommelmarkt ten voordele van broederlijk delen en hielpen we bij de koffiestop 's middags.In de mis speelden we het laatste avondmaal na.




 In de taallessen zijn we gestart met het nieuwe thema rond 'oudjes' en lazen een informatieve tekst aan elkaar voor waarbij we zelf vraagjes hadden genoteerd.In de wiskundelessen kwamen breuken , tangrams,kommagetallen... aan bod.

 Hopelijk is iedereen tevreden met de resultaten van het maandrapport.Dan wens ik alle vierdeklassers en ouders en familie een zalig Pasen en een hopelijk toch wel wat zonnige paasvakantie!
paasgroeten,
juf Els




Geen opmerkingen: