vrijdag 20 oktober 2017

De Bremer stadsmuzikanten.

3 jarigen deze week: Simon Sander en Quinten. De kroon werd opgezet.Proficiat ! We zongen voor hen elk apart en mochten lekker smullen. Mmmmm
Af en toe mogen de leerlingen enkele loombandjes maken voor kinderen in India. Die zullen eind december meegenomen worden en daar afgegeven worden. Dan zullen we ook wat leren over het leven van de kinderen daar. Oktober is dan ook de missiemaand (nee, niet die Argentijnse voetballer van Barcelona...) en zo kunnen we ook echt een steentje bijdragen. Er werden ook al balpennen verzameld en kleine zeepjes en zo zijn ook heel welkom.
Ook de herfst doet zijn intrede en met herfstbladeren maakten we het standbeeld van de Bremer Stadsmuzikanten nadat we het sprookje beluisterden. We leerden ook op de chromebooks tabellen maken en informatie toevoegen.

 Deze week was ook een toetsweek en we besteedden veel aandacht aan het remediĆ«ren; kijken waar er foutjes waren en daar extra op oefenen.
Vandaag is er dag van de jeugdbeweging en heel wat vierdeklassers hadden hun KSA-uniform aan.











Zaterdag is er voor de ouders 'happy Days', georganiseerd door de oudervereniging met als thema 'Sporty Days'. Allen hartelijk welkom . Op die manier wordt onze school ook financieel gesteund, dus dankjewel voor jullie komst. De winnaars van de affichewedstrijd worden vandaag beloond.
Happy daysgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: