vrijdag 6 maart 2020

'Klein Duimpje' en 'roddelen in de kapperszaak'

Vervangingen vinden  voor zieke of gekwetste (gym)leerkrachten is niet zo eenvoudig.Zo springt de juf dan wel eens in om mee te gaan naar het zwembad zodat de leerlingen zo veel mogelijk hun bewegingslessen blijven behouden en wat meer vrij zwemmen vinden de vierdeklassers ook niet mis...
Derde keer , goede keer ! Dit keer komen we als winnaars van de Fit en Fleurwedstrijd (daily mile lopen) uit de bus. We zijn benieuwd wat onze prijs wordt !
 Maandag mochten we luisteren in de bibliotheek naar de schrijftster 'Karla Stoefs' die vertelde over haar boeken en het beroep van schrijven. Dat boeide ons wel want er kwamen heel wat interessante vragen in het 'vraagkwartiertje'
In taal hadden we het over synoniemen en homoniemen, een cv schrijven en in wiskunde leerden we bewerkingen met kommagetallen.
Donderdag trokken we naar het rusthuis, maar op het allerlaatste moment werd het ter plaatse afgeblazen (nieuwe maatregelen voor het rusthuis omwille van coronavirus) en zochten we een andere oplossing om toch onze toneeltjes voor publiek te kunnen brengen.
 Het derde en eerste leerjaar kwamen kijken en vonden het heel mooi. Er zitten toch wel talentjes tussen die vierdeklassers !!!
 Volgende week wordt het opnieuw een drukke , maar boeiende week want de grootouders komen op dinsdag en op donderdag komen mensen van de Vives om te leren programeren met ' lego WeCanDo robots.We zien er al naar uit !
groeten van Klein Duimpje en
juf Els

Geen opmerkingen: