donderdag 27 mei 2021

IDP online proeven

 

Het deed wat raar nu juf Laurien opeens er niet meer bij is, want het was wel tof om zo'n lieve juf er als stagiaire bij te hebben . We wensen haar dan ook het allerbeste voor de toekomst.
We beluisterden het verhaal van Pinksteren en beelden dat in 3 groepjes uit in een 'tableau vivant' ; een levend schilderijtje.
De kortere week werd goed opgevuld met online proeven luisteren, begrijpend lezen, wiskunde en wero. Dit zijn gestandariseerde proeven op de computer waaraan de school kan deelnemen om zo een beter zicht te krijgen in het niveau van de leerlingen.
Al onze woordpakketten zijn gekend en ook bij werkwoorden rest alleen nog het inoefenen en wat meer automatiseren. Maandag volgt nog een controledictee.
Bij de start van ons laatste wiskundeboek waren we dit keer handlangers van 'de slechterik' en verzamelden we zo veel mogelijk schatten door in groep juiste oefeningen te maken. We leerden ook over Romeinse cijfers en diagrammen rond pretparkbezoekers (toepasselijk hé)
Ook het nieuwe thema 'Ei-land ' in taal , past goed bij onze schoolreis morgen. We leerden ook over lichaamstaal en mimiek en speelden eventjes 'de mol'.

We zien al uit naar de schoolreis van morgen . Het weer is ons in elk geval al gunstig gezind !
online groeten,
juf Els



Geen opmerkingen: