vrijdag 24 september 2021

one mile a day !

Rachel was de volgende jarige in het rijtje. Op maandag zongen we voor haar en ze kon een verjaardagskaart uit de doos trekken. Proficiat !
We maakten de toets van wiskunde en ook enkele LVS -testen (leerlingvolgsysteem) zodat we elke leerling goed kunnen opvolgen en helpen waar het nodig blijkt. Tijdens de instaples van blok 2 zochten we naar kenmerken van griezelfiguren om de griezelquiz zo goed mogelijk te kunnen oplossen.
Op woensdag raakten we tijdens het lopen met zijn allen helemaal aan school terug zonder te wandelen.Proficiat ! Dat verdient een 'one mile a day ' tattoo ! En nu... volhouden !
Ook in de taallessen werkten we thema 1 af en maakten we een toets van luisteren en taalbeschouwing.
We maakten ook kennis met de Franstalige 'Clo Clo ' en de fantasie van Sandrine en Arthur.
We hadden het in de weroles over sociale media en stonden stil bij de voor- en nadelen. Daarna ondertekenden we allen het charter waarbij we beloven om op een goede manier met internet om te gaan .
Zaterdag verschijnen voor de eerste keer enkel punten op smartschool. De vierdeklassers krijgen ook op vrijdag telkens de toetsenmap + het overhoringenschrift mee naar huis om te laten nazien.(+ondertekenen)
Op donderdag keken we in de Bunder naar een boeiende muzikale theatervoorstelling met de acteur Bert Huysentruyt: Badaboum ! Echt mooi !
loopgroeten,
juf Els



 

Geen opmerkingen: