vrijdag 18 maart 2022

hype, hype , hoera !

We hadden weer 2 jarigen; Emma en Victor. Elk kregen ze hun momentje waarbij we onder andere voor hen zongen en we getrakteerd werden. Mmmm !
We sloten in de wiskundeles blok 7 af met de toets . Bij de instaples van blok 8 probeerden we zoveel mogelijk stukken van het tangram te verzamelen door juiste oefeningen te maken en zo de figuren van de Chinese glazenmaker te kunnen vervolledigen.
Ook in de taallessen liep thema 7 op zijn eind en maakten we enkele toetsen. We oefenden signaalwoorden en probeerden het verband te vinden.Ook de werkwoorden kwamen deze week weer  aan bod.
Tijdens de werolessen stonden we stil bij andere gewoonten en gedragingen van mensen .We ontdekten dat er soms wat angst is voor het onbekende. We leerden over hypes en waardoor dat zoal beïnvloed kan worden in het thema 'Welke Maat?'
Groeit er hier ook een minihype met onze 'kleur op woensdag '?
In de les beeld knutselden we al wat rond Pasen.Zo maakten we versiering voor de Vierseizoenenstraat op vraag van de gemeente.
 We werkten ook we met papier-maché aan een kuiken ; lekker kliederen..al vond niet iedereen die lijm aan de handen zo tof; hé Milo?
Léonie en Hade zagen dat wel zitten !
hypegroetjes,
juf Els






 

Geen opmerkingen: