vrijdag 23 september 2022

Strapdag ; stappen en trappen maar !

Vorige vrijdag was het strapdag. Heel wat vierdeklassers stonden om 8.00 uur aan de markt om ook mee te trappen of stappen en enkelen stonden ook de dag erop in de krant !
Die dag oefenden we ook enkele fietsvaardigheden en leerden we veilig in groep fietsen. We leerden ook over de delen van de fiets die zorgen voor onze veiligheid.
Gelukkig zijn er enkele goede helpers die een fietsketting weer kunnen opleggen of zien wat er aan mankeert.
We zijn ook gestart met het hoekenwerk. Elke vrijdag schuiven we door en belanden we in een andere hoek.
Welk dier teken je na, Julien?
Zie je onze blauwe planeet, Maëva?
Warre timmert graag, zo te zien.
Jochen is geconcentreerd een mandala aan het kleuren.
We kwamen deze week met onze school nog eens in de krant want we werden beloond met meer dan 800 euro omdat we proberen te zorgen voor een nette school en aandacht hebben voor het milieu. Tof !

Dinsdag was er de voorstelling 'Knallen' van 4Beat in de Bunder. De percussiegroep werd met hun gevarieerd slagwerk bij de meesten erg gesmaakt. Donderdag breiden we daar een vervolg aan in de klas want in groepjes proberen we nu zelf een minidemonstratie voor te bereiden.
In de wiskundelessen maakten we de toets van blok 1 , herhaalden de oefeningen waar we nog niet zo sterk in waren en verzamelden tijdens de instaples weetjes over griezelfiguren. 2 groepjes kwamen als winnaar uit de bus.
Maandag is er pedagogische studiedag . Dat betekent een vrije dag voor de leerlingen (niet voor de juf 😒)
Geniet er van.
kermisgroeten,
juf Els

 

Geen opmerkingen: