woensdag 11 maart 2009

Klein Duimpje !


Vrijdag was er maandopening en samen met de peutertjes van juf Magda was het onze beurt om enkele dieren van de axenroos voor te stellen; 'de pauw' en de 'wasbeer'. We keken naar enkele foto's op groot scherm van het carnavalfeest en brachten ons sprookje: 'Klein Duimpje' voor de hele school. De peutertjes applaudiseerden met reuzehandjes als echte wasbeertjes en ook de rest van het publiek was aandachtig. Jaja, de 4de klas kan goed toneelspelen.

Op zaterdag waren er heel wat lustige zwemmers( en enkele ouders) om 1,5 uur baantjes te trekken. We wonnen de tweede prijs (geldsom om sportmateriaal te kopen) en zijn ook met het 4de lj. aardig op weg om hoog te eindigen in de rangschikking 'sportactiefste klas'.
Dinsdag brachten we in groepjes wat over Belgiƫ naar voren . Zo kregen we iets te horen over sport, eten, boeken en strips, natuur, parken, bekende Belgen,...
Vrijdag staat een vrije dag op het programma, maar niet voor de kinderen van 't Klein Gezan XXl, want die hebben een repetitiedag. Zaterdag staat immers hun groot optreden op het programma. De juf ziet er in elk geval naar uit. Jullie ook?
Muzikale groeten,
juf Els

1 opmerking:

sofie zei

Leuke foto's...
Wij zien er naar uit om t'klein gezang te zien optreden, volgens Gauthier zal het de moeite lonen!
Groetjes, Sofie