woensdag 1 april 2009

Bijna paasvakantie !


Ons tweede project werd vrijdag gestart met een toneel, gespeeld door enkele leerkrachten. Gezondheid staat weer centraal en dit keer hebben we aandacht voor ons lichaam. Maandagmorgen hebben we met de hele school eerst 5 minuutjes onze ledematen soepel gemaakt door allerlei oefeningen uit te voeren op muziek. We leerden in klas ook dat we op verschillende manieren 'anders' kunnen zijn .Soms zijn we ook op de hulp van anderen aangewezen. Dat maakte de oefening met de auto die we moesten besturen tussen de kegels ons duidelijk. Ons thema 'boeken' is afgerond en dankzij de mama van Jean Louis hebben we af en toe wat 'wakkere muizen' van onze favoriete schrijver Geronimo Stilton in klas. Dankjewel hoor !

Het mooie weer bracht ons ook eens samen rond het weerhuisje (dat er kwam dankzij de oudervereniging en steun van de happy days)
We leerden cijferen met kommagetallen en zijn al aan woordpakket 17 toe. De werkwoorden zijn ook aan wat herhaling en ook taalbeschouwing (ond. en gez.) mag bij sommigen weer wat opgefrist worden. Geen paniek, na de vakantie wordt daar nog tijd voor voorzien.
Alvast een zonnige paasvakantie ,met klokken en hazen en ...eitjes!!!!
geelgekleurde groeten,
juf Els

1 opmerking:

Lynn zei

Dag allemaal,

Deze avond vond ik een hele leuke verrassing in de bus!!!
Bedankt!!!
Aan allen een prettige vakantie!

Juf Lynn