vrijdag 26 maart 2010

Alberta !


Ja, onze school heeft een nieuwe aanwinst; Alberta de geit. Dat ze graag in de buurt van kinderen komt , zie je aan bovenstaande foto. Deze week hebben we ook onze 'geheime doos' dichtgekleefd én versierd. . Daar stopte iedere leerling iets persoonlijks in, wat typisch is voor een tienjarige. De doos mag pas open binnen tien jaar, in 2020. De juf is benieuwd wie daar dan nog zal aan denken...

In de wiskundelessen hadden we het over tangram ,in taal beeldden we uit in een lettercharade en we leerden in wero welke mensen er allemaal meehelpen bij het maken van een echt boek.Er werd ook wat extra tijd vrijgemaakt om voor te lezen uit ons boek van Harry Potter en ook volgende week is het de bedoeling dat de leerlingen wat extra lezen;luidop of stil, of allebei...
Maandag kregen we van de directie te horen dat ons bedrijfsbezoek door de school betaald werd, zodat we nu toch winst hebben. Er werden enkele klasballen aangekocht en de rest van de winst zullen de leerlingen besteden aan broederlijk delen en het sponsorkindje uit India. Een hééél mooi initiatief !!!

Dinsdag was een sportieve dag met de zwembeurt van vorige week die ingehaald werd. Dat hadden de leerlingen zeker verdiend !! Rarara, wie zijn die twee waaghalsen hierboven?
Céline was dan weer de enige dappere danseres van de 4de klas A op woensdagnamiddag. Proficiat voor je sportieve inzet !!
mekkerde groeten van Alberta ,
juf Els

Geen opmerkingen: