vrijdag 7 mei 2010

Knabbel -en babbeltoer


Zondag stonden de klassen van onze school open . Tijdens de knabbel-en babbeltoer konden de ouders en grootouders een kijkje nemen in en rond onze school.Sommige vierdeklassers gaven al uitleg in de klas als een echte gids.
Maandagnamiddag was er verrassing ! De oudervereniging tracteerde ons op de film 'Home alone 2' + een ijsje . Dit kregen we als beloning omdat de fluojasjes dit jaar weer goed gedragen werden. Dankjewel hoor , en we doen ons best verder in de toekomst !
.
Op woensdag werden de beentjes weer getraind tijdens de loopwedstrijd. Bravo aan Justien, Margo,CĂ©line,Michelle,Emile,Bastiaan en Bernard. De volgende sportieve prestatie is de fietsmarathon. Daarom leren we nu ook in wero over veiligheid in het verkeer . We leerden al juist oversteken en volgende week mogen de leerlingen op dinsdag hun fiets meebrengen.

We hadden eindelijk weer eens een jarige in de klas.De volgende tiener in de rij is Axel Dat betekende weer ...smullen maar !
Met een verpakt geschenkje (ssst...verrassing) vertrokken we naar huis voor't weekend. Proficiat aan alle mama's met moederdag !
mamagroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: