woensdag 12 mei 2010

knikkersokken !


Deze week konden we voor het eerst onze sokken vullen met knikkers onder het motto; goed gevoeld= goed gevuld. De week wordt telkens afgesloten met een kijkje in de sokken en een gesprekje over het feit of we veel of weinig knikkers per dag in onze sok stopten. Zo leren we te praten over hoe we ons gevoeld hebben en kunnen we ook rekening houden met hoe een ander zich voelt. Bovendien kunnen we eventueel helpen of bijspringen waar het nodig blijkt. De meeste sokken waren voor deze korte week al goed gevuld. Dat is een leuk begin.
We misten wel drie zieke leerlingen en hopen dat we volgende week weer voltallig zijn. Vlugge beterschap ,hoor !
Stilletjesaan geraken we door alle leerstof. De woordpakketten zijn af en bij wiskunde zijn ook de herhalingslessen gestart.Veel kinderen waren deze week supergemotiveerd om goed te werken en raakten zo ook héél ver in hun wiskundeboek. Prima zo ! Hopelijk vertaalt dat zich ook in goede resultaten voor de wiskundetoets van volgende dinsdag.

Naar aanleiding van de fietsmarathon en het thema 'veilig verkeer' , herhaalden we eens de belangrijkste verkeersborden, de onderdelen van de fiets en legden met onze fiets een parcour af waarbij het de bedoeling was veilig elkaar te dwarsen en links in te halen. Hopelijk wordt dat ook tijdens de fietsmarathon toegepast.

Ik wens iedereen dan ook een lang en sportief weekend,
fietsgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: