vrijdag 19 november 2010

Muzische circusdag !


De week werd ingezet met een jarige: Yoshi. Na ons liedje en wensen werden we getracteerd op een zelfgebakken lekkernijtje !Mmmm.
We werkten in wero goed in groepjes aan onze voorstelling van Belgiƫ en zijn buurlanden. Tijdens de wiskundelessen hadden we het o.a. over tabellen , patronen,... We maakten ook kennis met het schema van de werkwoorden en leren nu hoe we de werkwoorden juist kunnen vervoegen in de tegenwoordige tijd.

Vandaag was het muzische dag. Zonder schooltas mochten we toekomen om te knutselen, bewegen, rijmen met zinnen, ...kortom, muzisch bezig te zijn. Dit alles in het thema 'circus'. We maakten affiches , bewogen of dansten op 'DJ-Clown' (waaauw er waren enkele heel creatieve groepjes bij) en leerden bij 'De Sven' enkele circustechnieken. Over de middag schoven we aan het frietkraampje aan voor frietjes en frikandel en aten samen in onze klas.

In de namiddag keken we naar een boeiende circusvoorstelling van 'De Sven' Het was een geslaagde muziche dag ! De andere foto's kan je zien op de vernieuwde site van onze school: www.moorsledegem.be , bij foto's (vierde klas en ook schoolact?) Je kan dus ook weer op de gewone manier (via de site) aan de weblog van de klas geraken.

muzische groeten,
juf Els

Geen opmerkingen: