zaterdag 25 december 2010

Kerstsfeer !


Zaterdag was de kerstmarkt een succes. Veel kinderen trotseerden de koude om mee te zingen, een kijkje te nemen of een kerststukje te kopen.Maandag was de jongste spruit van de klas jarig: Akira. We kregen iets te smullen en zongen ons liedje, mmmm. Het was ook een ideale dag om een sneeuwwandeling te maken met de sleeën. We genoten van het mooie landschap en ...het racen !



Deze week schreven we ook onze nieuwjaarsbrieven, oefende woordpakket 8 en leerden over het gemiddelde (passend met het rapport ) .

Woensdag speelden we als een echte toneelgroep ons kerstverhaal voor de 2 kleuterklassen van juf Magda en juf Leen. Iedereen zette zijn beste beentje voor , bracht vanalles mee en het werd heel knap gebracht.

We sloten de 'kortere' week af met een kerstfeestje waarbij enkele kinderen hun muziekinstrument bespeelden, we zelfgemaakte kerstkaarten uitdeelden , enkele spelletjes speelden en met heel de school samenkwamen voor een kerstmoment.
De juf wens iedereen nog een gezellig eindejaar en tot 2011 !
P.S. Niet vergeten aan de opa's en oma's te melden dat ze op 24 januari welkom zijn in onze klas voor de grootouderopenklasnamiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur.
kerstgroetjes,
juf Els

Geen opmerkingen: