vrijdag 3 december 2010

Sint op school !


De kinderen van het klein gezang XXL hebben zondag mooie liedjes in de mis gezongen. Er waren ook heel wat grootouders aanwezig. Achteraf konden de leerlingen smullen van lekkere lasagne en spelletjes spelen uit de oude doos.
Op de laptop van de juf hebben de leerlingen hun stelwerkje 'Ik weet iets goeds van jou' online ingetikt en je kan het lezen (zie blogarchief november rechts) .
Tijdens het frisse sneeuwweer was er ook minder leuk nieuws. De oma van Andreas is gestorven en daarvoor hebben we speciaal een kaarsje laten branden bij Andreas.
Het afnemen van de leesniveaus was voor heel wat leerlingen een succes!! Sommigen zijn 1 of 2 , ja zelfs iemand 3 niveaus vooruit. Je ziet oefening baart kunst.

Bij juf Mieke werd er donderdag een lekkere Sint-mandarijnentaart klaargemaakt. Vandaag hebben we die geproefd en ja hoor ! Het smaakte !!!! We gaven ook een stukje aan de Sint.

Vandaag was die immers met heel wat Pieten voor een hele dag op onze school. Hij kwam toe in een caravan samen met clown Billy. We mochten om 10 uur ons spel met de Zwarte Pieten spelen . Na de middag was het nog eventjes met de hele school op de speelplaats samenkomen om onze 'schooldans' van Clown Billy aan de Sint te tonen. We kregen ook wat lekkers mee naar huis en in klas hebben we ons schoentje (pantoffel...) gezet. Wie weet....
Tot ...dinsdag !
Sinterklaasgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: