vrijdag 28 januari 2011

Welkom, opa's en oma's !


Maandag was het zover. Zo'n 60-tal grootouders volgden een namiddag mee in de klas.Iedereen van de klas kreeg iemand op bezoek en dat was heel tof. De opa's en oma's kregen wiskunde(breuken) , taal(drama en naamgedicht maken) en wero( aarde) te zien. Na de pauze was er nog een mini-muzisch optreden waarbij de 4de klassers het beste van zichzelf gaven. In de computerklas werd de dag afgesloten. De kinderen vonden het in elk geval een geslaagde en toffe namiddag, hopelijk de grootouders ook. Meerdere foto's vind je ook op de schoolwebsite onder foto's 4delj. A.

We leerden deze week ook cijferen met 2 cijfers en zijn gestart met de kommagetallen. Ondertussen oefenden we ook al wat aan het nummer voor het schoolfeest op 27 februari. Best dat er veel sportievelingen tussen de vierdeklassers zitten, want er wordt heel wat in 'gesprongen!!'

Vergeet je fruit of groente niet mee te brengen volgende week voor ons tutti frutti-project. Deze week zijn we er in geslaagd om telkens met 80 procent van de klas een bolletje na de naam te kleuren en een sticker te verdienen. We zijn dus de eerste van de 10 weken 'gezond' ingezet en geslaagd in onze opdracht. Volhouden zo !!!
grootoudergroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: