vrijdag 27 mei 2011

fietsmarathon!






De fietsmarathon was een erg sportief succes. Heel wat klasgenootjes (18) legden toertjes met de fiets af en veel leerlingen behaalden zelfs hun medaille van 100 km ! Bovendien was het voor onze school een echte overwinning : meest km: 22 000 km en meest deelnemers: meer dan 300 . We behaalden ook de prijs van mooist verklede groep en origineelste voertuig. Dankjewel meester Geert voor het werk aan de piratenboten en dankjewel aan de piraatjes Renée en Chiel- Jan voor hun mooie outfit.


Ons werothema 'verkeer' past uiteraard hierbij en we keken naar de onderdelen van de fiets en leren over veiligheid in het verkeer als fietser en voetganger.

Deze week werd er ook dapper gewerkt in klas. De wiskundeleerstof zit erop en we zijn al aan de herhalingsoefeningen. De woordpakketten zijn ook klaar en bij taal raken we ook al aan de laatste thema's . De eindspurt kan beginnen.

In de muzische lessen leerden we over emoties en de best passende manier van zitten (tegenover, of achter, of naast, of...)



Aan de kinderen van het klein gezang XXL, nog een toffe ,spetterende ,waterfundag morgen.

Watergroeten,

juf Els










Geen opmerkingen: