vrijdag 6 mei 2011

Luc Depondt op bezoek !



Op maandag kregen we bezoek van de schrijver Luc Depondt . Hij vertelde kort wat uit zijn dichtbundels en liet ons ook ritmisch meezeggen.

We vierden twee jarigen; Xander en Axelle werden 10 jaar en hielpen meebakken om ons te tracteren. Mmmmm...
We luisterden weer naar enkele spreekbeurten, leerden over de cirkel, woordpakket 18, ...
Op woensdagnamiddag trokken we onder een stralende zon richting Langemark met heel wat sportievelingen; Xander, ReneƩ, Nelle, Laurens, Arne, Elian, Edith, Akira , Jason, Clement en de juf gaven het beste van zichzelf en deden dat allemaal uitstekend ; iedereen bereikte de eindstreep en het ijsje achteraf was dubbel en dik verdiend !Proficiat allemaal !!!


Vandaag kwamen we met de school samen tijdens de maandopening en stonden we per klas eens stil bij ; afspraken op de speelplaats, rijen, gangen,... Dat wordt wel een interessant werkpuntje !Deze morgen schreven we ook onze naam op een grote kaart voor Chelsey uit het 2de lj. en we duimen voor een vlugge beterschap.
Bij juf Mieke werd een geschenkje voor moederdag gemaakt. De mama's zijn misschien al even nieuwsgierig als de juf naar het resultaat... Hierbij ook een dikke proficiat aan alle mama's zondag met moederdag . En vierdeklassers...vergeet hen niet te verwennen !
moederdaggroeten,
juf Els














Geen opmerkingen: