vrijdag 2 september 2011

Op stap...met een rugzak vol !






1september is voorbij . We zijn goed gestart ! 's Morgens werden de ouders een kopje koffie aangeboden door de oudervereniging en de leerlingen kregen als verwelkoming een kaartje om aan de schooltas te hangen en daarop stond een rugzak. Dit had natuurlijk te maken met ons jaarthema 'Op stap' .

In de namiddag werd dat duidelijk aan de hand van een toneeltje tijdens de maandopening. Er werd ook veel aandacht besteed aan orde en netheid want dit jaar staat ook dit centraal. Het vernieuwde sanitair blok was op de valreep klaar en we konden al gebruik maken van de de propere nieuwe toiletten. Enkele ludieke WC-madammetjes (of herkenden we ze van ergens ??) maakten ons wat wegwijs erin. Hopelijk houden we ons aan al die regels zodat het voor iedereen net en aangenaam blijft.

We hadden al een eerste jarige in de klas. Tjorven tracteerde iedereen en we leerden het verjaardagslied aan en maakten een kaart.In die twee klasdagen hebben we al met veel dingen in klas kennis gemaakt , zodat we volgende week er flink kunnen invliegen. Vandaag probeerden we zelfs al 'rekentaal' onder de knie te hebben.
Ik wens iedereen nog eens een fijn en leerrijk schooljaar toe !
startgroeten,
juf Els

















Geen opmerkingen: