vrijdag 21 oktober 2011

afscheid van juf Magda .






Katelijne kwam vorige week uit de bus als winnares van de affiche-wedstrijd van de Happy -Days. We moesten haar echter deze week missen omdat haar amandelen verwijderd werden. Hopelijk tot gauw, Katelijne.Ons godsdienstthema over Mozes loopt ten einde en iedereen luisterde aandachtig naar dit boeiende verhaal.Maandag trokken we naar de bibliotheek om onze boeken in te wisselen. We leerden ook het nieuwe scansysteem waarbij we nu zelf aan de automaat kunnen de boeken ontlenen of verlengen. Vanaf nu wordt ook wat extra aandacht besteed aan het lezen, zowel stil als hardop. We lazen in niveaugroepjes, zoals elke week , maar zullen nu ook thuis voor 5 weken het hardop lezen wat proberen op te krikken.

Deze week oefenden we ook elke dag het snelrekenen. Op donderdag werd de verjaardag van Matthijs gevierd. Die dag pikten de leerlingen ook een voorstelling in de Bunder mee.Vandaag stonden 3 toetsen op het programma . Met het rapport in het vooruitzich , hebben we er maandag ook nog een tweetal voor de boeg. Deze morgen hadden ook heel wat leerlingen hun uniform aan want het was dag van de jeugdbeweging.

Vandaag vierden we ook het afscheid van juf Magda. We zongen met heel de school een lied (juf Magda(niet mega mindy) is de superheld en gaven haar ook een boek met per klas een werkje in. Daarin prijkten ook de vlinders van 4A.
leesgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: