vrijdag 14 oktober 2011

Black and white !









9 leerlingen en de juf stapten zaterdag mee met de wandeltocht. De juf begint al te geloven dat ze dan toch met een sportieve klas van doen heeft !Benieuwd of de kinderen dat zullen volhouden !!

Op maandag hebben we onze kaartjes ter gelegenheid van de dag van de zorgzame buurt afgegeven in de schoolomgeving bij de mensen die thuis waren.We oefenden ook wat extra onze spelling via 'Bingel'.Vandaag was Vic de jarige van de dag . Zingen en lekker smullen was dus de boodschap.

Vandaag waren ook veel leerlingen in 'zwart en wit' gekleed, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de Happy Days en speciaal voor 'hun 'kidsfuif natuurlijk. Het was een gezellige bedoening die mooi werd afgesloten met het oplaten van 'zwart-wit'ballonnen die naar ...het westen vlogen.

De oudervereniging heeft weer heel wat moeite gedaan om ook de fuif van de ouders morgen heel mooi 'black and white' in te kaderen. Chapeau voor het vele werk en de creativiteit !!! En voor de papa's en mama's een reuzetoffe Happy Days-avond toegewenst !!!Dankjewel in elk geval voor jullie aanwezigheid.
wit-en-zwarte-groeten,
juf Els

Geen opmerkingen: