vrijdag 17 februari 2012

carnaval !


8 leerlingen en de juf trotseerden het frisse weer om zondag deel te nemen aan de loopcross in Dadizele.Iedereen kwam goed aan(proficiat hoor, zo ben je zeker voor al degene die niet deelnamen) en de deelnemers vertrokken met een gezonde fruitmand huiswaarts. Over gezondheid gesproken, daar hadden we het ook over in de werolessen deze week.We leerden welke producten niet gezond zijn en waarom en wat ons lichaam juist wel nodig heeft.We maakten kennis met de voedingsdriehoek en speelden het gezelschapsspel 'Eet je fit ' waarbij we ondervonden dat goed eten en bewegen samengaan.

Donderdag vierden we ook de verjaardag van Julie die in de vakantie jarig is en de zelfgemaakte cupcakes smaakten heerlijk. Als afsluit voor de vakantie was er carnavalfeest. Verkleed stapten we naar klas en en stonden heel wat muzische activiteiten op het programma.In de namiddag waagden we ons aan het 'chaosspel' waarbij we opdrachten in groep uitvoerden en zo 8 ballonnen inkleurden.

Ik wens iedereen nog een deugddoende vakantie. Na de vele nieuwe leerstof om te verwerken , zijn de leerlingen er zeker aan toe. En de juf ook...(wachtend op een goed werkende computer)
carnavalgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: