vrijdag 21 december 2012

Bijna Kerstmis


De koorleden van het Klein Gezang XXl beleven drukke tijden. Vorige week traden ze op tijdens de kerstmarkt en dit weekend nodigen ze de grootouders uit op zondagnamiddag en sluiten af met een viering in de kerk om 17.00 uur. De juf geniet telkens mee van hun mooie optredens !
Maandag kregen we te horen dat de mama van juf Heidi overleden was. We stonden daar even bij een kaarsje bij stil en wensen haar veel moed in deze moeilijke tijd.
We oefenden ons kersttoneeltje en de klas van juf Leen kwam kijken. De vierdeklassers deden het uitstekend, de rollen waren prima gekend, blijkbaar zit er toch wel toneeltalent in deze klas !
De rapporten werden op donderdag uitgedeeld en hopelijk kan iedereen er zich mee verzoenen .
Wat vliegt de tijd. Vandaag sloten we dit trimester af met een knabbeltje en drankje van de juf, een kerstkaart,een knutselactiviteit en een mooie kerstviering met de lagere school !Daarin kwam Charles als winnaar van onze klas uit de bus met zijn ingezonden tekening van de tekenwedstrijd. Ook woensdag werd Charles in de bloemetjes gezet, want juf had pas ontdekt dat hij haar 500 ste leerling was. Dat verdiende een lolly en...3 kussen van de juf! Jaja, wat vliegt de tijd.
Aan allen een vreugdevol Kerstmis en een gezond 2013 gewenst !!!!
kerstgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: