vrijdag 7 december 2012

Sint en veel Pieten !

Op maandag kwam de Sint en 6 ! zwarte Pieten naar onze school. Ze trotseerden het slechte weer met paard en koets en waren wat vroeger zodat we hun entree misten, maar geen nood , na het vrij kwartier was er in de gymzaal voor het lager tijd voorzien om de 'luie' zwarte Pieten wat frisser te maken en ...dat lukte. Op het einde van de dag aanschouwden we de stoere Pieten op het dak van onze  school !! Op zijn verjaardag zelf bracht de Sint ook een fototoestel, playmais en stickers voor de klas. Dankjewel hoor !!
Als afsluit van ons thema rond voeding gingen we zelf aan het kokerellen en maakten we een gezond en lekker menu in groepjes.Tussen al dat herhalen door was dat een leuke afwisseling.
We zijn ook de advent gestart, het eerste kaarsje van de adventskrans staken we aan en samen met juf Heidi hadden de leerlingen een toneeltje voorbereid over Robby en welzijnszorg dat vandaag aan de hele lagere school voorgesteld werd.Volgende week starten de proeven. Denk aan ons laatste werothema 'leren leren' waarbij het belangrijk is op korte tijd proberen aandachtig te werken en te zorgen dat er tijd over is om vooral te bewegen. Denk er ook aan ; voldoende nachtrust is heel belangrijk.

Sintgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: