vrijdag 30 november 2012

Ontbijt in klas

 De week startte wat zenuwachtig omdat de inspecteur op bezoek kwam, maar het viel mee en achteraf hadden we Maries verjaardag om te vieren . We zongen , lieten een verjaardagskaart uit de doos trekken , ze deelde iets uit en dat viel allemaal in de smaak. Over smaak gesproken , de voedingsdriehoek leerde ons heel wat over gezond eten .Goed ontbijten is heel belangrijk en vandaag hebben we dat zeker gedaan, want we pasten de voedingsdriehoek toe en zorgden dat we uit elk deeltje wat proefden .We konden ook nieuwe smaken leren kennen (mmm koude thee)
We lieten het ons allemaal smaken en ontdekten dat gezond ook heel lekker kan zijn.

Ondertussen loopt het eerste trimester op zijn eind en zijn we gestart met het herhalingenschemavoor thuis. We eindigden de week met cijferen en tafeltestjes . Onze vijfde week werkwoorden zit er ook op en we kennen nu al goed de stapjes van het schema. Het echt toepassen is soms nog een ander paar mouwen...maar we blijven oefenen.


 Het laatste half uurtje van deze drukke week werd afgesloten met het bezoek van Owenen de mama. De twee  grote broers waren trots op hun kleine broer, terecht natuurlijk...zoveel drukte in klas en hij bleef maar rustig slapen !!!
Maandag krijgen we groot bezoek op school ! De juf verlangt al; jullie ook?

ontbijtgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: