vrijdag 15 maart 2013

Laatste winterprik?

Heel wat leerlingen kwamen op zaterdagmorgen naar het zwembad om een anderhalf uurtje zoveel mogelijk lengtes te zwemmen. Zo behaalden we de derde plaats . Proficiat aan alle deelnemers !
Ons werothema over de geschiedenis van ons land liep op z'n eind en in de computerklas maakten we de mundo-oefentoets . Elke dag herhaalden we ook een stukje en volgend maandag volgt de grote toets. Ondertussen zijn we gestart met het nieuwe thema: Welkom in onze provincie , een geothema waarbij we kennismaken met West-Vlaanderen en de andere provincies van ons land.


Opeens was er vanaf maandag weer een heuse winterprik, wat voor mooie tafereeltjes zorgde als we buiten uit onze klas keken. Het zorgde ook weer (naast de ellende om op school te raken) voor toffe sneeuwpret !




In de taallessen rondden we het thema 'Goed nieuws' af en leerden we enkele uitdrukkingen.'Ton' , de oppervlakte van de rechthoek, en 'schaal' stonden op het programma bij wiskunde, en natuurlijk ook wat cijferen en bewerkingen met kommagetallen.
We hebben flink gewerkt !!!
(laatste?) sneeuwgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: