vrijdag 14 juni 2013

herhalen

In de godsdiensdienstles zijn we bezig met het thema 'levensadem' waarbij we het hadden over 'lucht' 'wind' 'adem' en daar allerlei oefeningen rond deden. Ademhalingsoefeningen en vliegeren was er 1 van.
We maakten ook zoals gebedjes die konden meewaaien met de wind.
De geitjes op school hadden het deze week opeens zwaar te verduren want ze kregen bezoek van een loslopende hond. Gelukkig kwamen ze er met de schrik vanaf en werd de hond opgehaald door de dierenbescherming.


 Er werd heel wat herhaald in ons bundeltje van wiskunde, taal en ook thuis volgden we het herhalingenblad zodat we volgende week goed voorbereid zijn voor de proefjes.We maakten in de werolessen als echte juffen en meesters vraagjes voor elkaar en ontdekten dat dat niet zo eenvoudig is.


Vandaag mochten we ook de laatste keer samen lezen met de kindjes van de buren.De leerlingen waren al wat minder zenuwachtig dan vorige week.Een leuke ervaring waarbij we van elkaar kunnen leren.'t Was ook tof om enkele gekende gezichten tegen het lijf te lopen. Jammer dat het voor ons maar 2 keer kon doorgaan.Volgend jaar , in de vijfde klas, komt dat nog wat meer aan bod.
Zorg dat je volgende week goed uitgerust bent en toi,toi,toi met de proefjes.
herhalinggroeten,
juf Els



Geen opmerkingen: