vrijdag 28 juni 2013

laatste superleuke schoolweek !

Maandag trokken we met z'n allen te voet naar Ledegem voor de jaarlijkse gordel. We pikten een theaterstukje mee en luisterden naar een optreden bij de Bunder. 
We vierden ook in de loop van de week de vier jarigen die op dezelfde dag jarig zijn; Liam, Tomaz,Selina en Elien. De laatste kaartjes werden uitgedeeld en er we werden weer telkens verwend.


De klas werd gretig gepoetst en tussendoor speelden we enkele spelletjes.Woensdag was er de finale van de champion league en kregen we te horen dat wij sportactiefste klas zijn.Jajaja, we zijn er maar weer in geslaagd met de vierde klas. Proficiat !!!!! Ook een dikke proficiat aan Elien die aan alles deelnam en aan Jasper en Jonas die ook een beker verdienden voor hun sportieve inzet.




Vandaag werd afscheid genomen van de 6de klassers en ook van onze eigen klas. Dankjewel , vierdeklassers , voor alle leuke momenten, voor de inzet, het enthousiasme en de lieve attenties deze week !! 't Zal zo raar doen, zonder jullie ...de klas met de grote jongensbende...én dappere kleine meisjesgroep ! 't Ga jullie goed !!!
Ik wens jullie allen nog een zonnige vakantie !!!!!!!!

vakantiegroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: