vrijdag 20 december 2013

kerstsfeer

Deze week leerden we nog een woordpakket bij , cijferden (omgekeerde bewerking als proef) , maakten kennis met het gemiddelde en probeerden in een taalbundel braille en morsetekens onder de knie te krijgen, We zochten ook vaak op in het woordenboek. Dit alles in een gezellige sfeer.
 
Deze week stond ons kersttoneel centraal, waarbij ieder het beste van zichzelf gaf in zijn of haar rol.
Marith, de jongste van de klas vierde haar verjaardag . we zongen en  smulden en dat was de aanzet van ons klas-kerstfeestje. De versiering was er,enkele leerlingen speelden op hun muziekinstrument , er was een dansje en enkele toneeltjes en we sloten af met 'zwarte ballen ' en 'ik zit in 't groen' , twee klasspelletjes. 







Vandaag zaten we samen rond de kerstboom om een kerstverhaal te beluisteren en wat na te kaarten over de proeven en de rapporten.De juf tracteerde ook op een drankje en een stukje cake. Met de hele school hadden we samen een kerstbezinning als slot van het thema welzijnszorg en in onze drank-je ,dank-je beker kwam chocomelk terecht.
Zo, het eerste trimester zit er al op. Wat vliegt de tijd. Ik wens iedereen ook een vrolijk kerstfeest en een blij en gezond nieuwjaar.
kerstgroeten,
juf Els

Geen opmerkingen: