vrijdag 9 mei 2014

Superkrijter !

 Juist toen ze op weekend waren met het koor XXL , waren Britt en Lotte op zondag jarig. Daarom zongen we op maandag voor hen, kregen ze de kroon op , smulden we wat lekkers en kregen ze een kaart uit de doos.




In ons nieuwe taalthema 'Drink water of je krijgt een droge mond !' waren de leerlingen echte watersommeliers. Zo moesten ze proeven van bronwater, mineraalwater en kraantjeswater en hun meningen noteren. Het bleek een moeilijke klus om die uit elkaar te halen en de smaken waren verdeeld.
In de godsdienstles deden we buiten enkel ademhalingsoefeningen en luisterden naar 'de wind'.
Op het programma van wiskunde stonden kommagetallen; we leerden met duizendsten werken, zelfs cijferen tot 3 cijfers na de komma.
Donderdag, juist na de toets werden we opgeschrikt door niemand minder dan...superkrijter die onze klas binnenkwam om ons uit te nodigen voor een optreden. Daarin vertelde hij over de mobile scholen en omdat wij ook met onze school gesponserd hebben (koffiestop en rommelmarkt) worden we ook allen superkrijter en mogen onze namen met krijt op de speelplaats staan. Jammergenoeg moesten we het stoepkrijten van onze namen, omwille van het slechte weer ,een dagje uitstellen. Hopelijk blijven de namen nu staan tot de opendeurdag , morgen.
Zaterdag is iedereen welkom in onze klas. Dankjewel aan al wie zich kan of wil vrij maken om een kijkje te komen nemen. Dat doet ons deugd.
Aan alle mama's een prettige moederdag gewenst zondag !
opendeurgroeten van Superkrijter en
juf Els




Geen opmerkingen: