vrijdag 16 mei 2014

veilig in het verkeer



 
De leerstof wiskunde voor het vierde leerjaar  zit erop. Vanaf nu kunnen we volop herhalen.In de taallessen staat nog één thema op het programma en zijn we al bezig met ons laatste woordpakket.
Deze week kwamen de eerste drie leerlingen aan de beurt om een spreekoefening voor de klas te houden . Zo trainen we onze spreekvaardigheden en proberen we voor een groep iets naar voren te brengen.
 
De werolessen stonden heel de week in het kader van veilig zich bewegen in het verkeer.Onze eigen fietsen werden gecontroleerd op bel , oranje, witte en rode reflectoren,... We oefenden de 5 basisvaardigheden als voetganger en mochten onze fietsvaardigheden testten op het parcour dat klaargezet werd door de oudervereniging.We leerden ook rekening houden met de verkeersborden en -reglementen.Dankjewel , oudervereniging !Op woensdag werd een fietspool georganiseerd om veilig in groep naar school te fietsen.De fietsmarathon dit weekend zal daar een mooi slot kunnen aan breien.Alvast veel  veilig fietsgenot aan iedereen gewenst !
fietsgroeten,
juf Els






Geen opmerkingen: