donderdag 17 september 2015

Dag van de sportclub

Deze week was een speciale week omdat er twee dagen een meester in de klas kwam. De juf had op dinsdag een bijscholing rond de methode  ' typtien'  en het aanleren van typlessen . Het was superinteressant en de juf ziet er naar uit om binnen veertien dagen te starten met het leren typen in het 4de leerjaar. Meer info volgt later....Op vrijdag staat er een inleefdag in Spermalie (Brugge) op het programma.

Op woensdag was het dag van de sportclub. De leerlingen , juffen en meesters mochten in de kleren van hun sportclub naar school komen. 's Morgens waren er op de speelplaats verschillende sporten waar aan deelgenomen kon worden; joggen, badmintonnen,voleeyballen,voetballen,... Vanaf 8.10 uur konden de leerlingen kiezen bij welke meester of juf ze aan iets deelnamen. Een geslaagd experiment ! We eindigden met ochtendgymnastiek als de bel klonk en daarna waren we allemaal super opgewarmd om flink te werken in de klas.

Vrijdagavond is er loopwedstrijd. Veel vierdeklassers (én de juf) zullen van de partij zijn. Heel tof, want deelnemen is belangrijker dan winnen ! Tot vrijdag !!
sportieve groeten,
juf Els

Geen opmerkingen: