vrijdag 4 september 2015

Goede start met als thema 'GEWOON ANDERS'

 Op 1 september was het weer zover; de start van het nieuwe schooljaar. De ouders werden aan de schoolpoort getrakteerd op een kopje koffie (dankjewel oudervereniging) en de vierdeklassers vonden bij het belteken al direct hun bolletjesrij. Een groep enthousiaste leerlingen ; dàt ziet de juf graag !!!
Het schoolthema dit jaar luidt als volgt: 'gewoon Anders' In de namiddag kwamen we samen met de hele school waarbij Kleine Adam de wereld wat anders en beter inkleurde en kregen we bezoek van een zekere dierenvriend; namelijk Franciscus. Ook wij kleurden wat bloemen in (spijtig dat we de speelplaats met het regenweer niet vol konden krijten).
 Er werd ook al flink gewerkt deze week. We schreven een woordpakket,rekenden al wat en leerden over rekentaal. In de taallessen hielpen we als de beste detectives inspecteur Clo-Clo om de graffitispuiter te vinden !
We knutselden een verjaardagskaart en maakten ook een groepskunstwerk rond handen met als slogan 'We slaan de handen in elkaar en bouwen aan een fijn schooljaar ' Jaja, dat zijn we zeker van plan !!!!Het resultaat volgt nog...
Wist je trouwens dat er er een leerling in onze klas 'Balpen' heet? (grapje)
startgroeten,
juf Els

1 opmerking:

ritadhn zei

Mooi, sfeervol groepskunstwerk! Het werd duidelijk een gezellige, zinvolle start.