vrijdag 11 december 2015

proefwerken

 Na een vrije dag op maandag voor de leerlingen, werden we verrast met wat speelgoed en spelletjes van de Sint voor in onze klas. Deze week maakten we veel proefjes en probeerden we het rustig te houden in de klas. De verjaardag van Danielle was een leuke onderbreking om eens te zingen en te smullen. Proficiat , Danielle !
Op donderdag kwam meester David (ICT-coördinator) in de klas om ons nog wat meer wegwijs te maken in de wereld van het veilig en beleefd mailen. Daarvoor gebruikten we de chromebooks in de klas. Volgende week krijgen we dan een 'grafische sessie' voorgeschoteld. Na de kerstvakantie zou de internetinstallatie in orde moeten zijn, zodat ook onze gang de chromebooks steeds  in de klas  kunnen gebruiken.



We proberen onze klas ook al wat in de kerstsfeer te krijgen en versieren de kerstboom. We maakten ook al enkele kerstkaarten en een kerststukje.Ook een kersttoneel staat op het programma.Volgende week organiseren we ook  ons klasfeest en hopen zo de 4 sterren binnen te halen.
Nog eventjes een duwtje voor het laatste proefwerk op maandag !


proefwerkgroeten,
juf Els






Geen opmerkingen: