vrijdag 9 december 2016

Sint op school !

Maandag kwam de Sint met de koets naar onze school. we wachtten hem en zijn Pieten op aan de speelplaats en dansten in de namiddag de Pepernotensamba in de klas voor de Sint.
Op 6 december hadden de leerlingen een vrije dag (pedagogische studiedag voor de juf) en was de Sint ook langsgekomen in de klas met wat leuks voor het hoekenwerk.
Tussen het vele herhalen door werkten we in groepjes aan onze affiche en voorstelling van een bepaald feest.Dat deed elk groepje goed en de vierde ster is binnen !
Zo winnen de vierdeklassers de uitdaging en schreef de kerstman op het bord 'De vierdeklassers zijn geen papkinderen...'Maar dat wist de juf al,hoor !
Donderdag was er een voorstelling in de Bunder. Het ensemble Leporello stelde voor:'Miss Wifi en Koebrev experimenteren' Het werd echt gesmaakt. Een mix van grapjes, goed acteren, verrassingen,toffe experimenten,... deed ons hartelijk lachen.

 De juf wenst alle leerlingen goede proefjes volgende week, waarbij we vooral denken aan een goede nachtrust(op tijd naar bed!) en tussendoor wat bewegen, zodat we ons goed kunnen concentreren en rustig blijven. Dan zal het wel lukken !Veel succes allemaal!
Jullie kunnen het !

groetjes van Miss Wifi ,Koebrev en
juf Els


Geen opmerkingen: