vrijdag 17 februari 2017

schoolfeest:4de klassers geven er een lap op !



Zondag gaven de leerlingen het beste van zichzelf tijdens het schoolfeest. De juf is heel trots op de vierdeklassers, want ze zag veel ecthousiaste, blije gezichten op het podium.De vele foto's op de site van de school getuigen hiervan (zie foto's 4de klas) Ook tussendoor gedroeg 4A zich voorbeeldig. Lotte had een muzikaal pak mee en er werd heel mooi samen gespeeld. Super om te zien .Gefeliciteerd, kids !!!
Ook de vele andere hartverwarmende reacties op het schoolfeest deden deugd. Meer dan 1200( zonder de schoolkinderen meegerekend) mensen die komen kijken, is natuurlijk niet niks !!!Dankjewel iedereen, ook vooral diegene die op één of anderen manier hun steentje bijdroegen.
Deze week zijn we weer volop aan het werken in klas; snelrekenen, cijferen, LVS-toetsen,vierhoeken, woordsoorten,...we zijn gestart aan ons voorlaatste rekenboek en leerden vandaag het begrip 'oppervlakte'
.
Op 14 februari probeerden we op de chromebooks ook een mooie lay-out te maken over Valentijn en te 'delen' via 'Drive'. Ook testten we ons typen even door in 10 minuutjes een tekstje over te typen van het bord.Dat zullen we geregeld eens doen om te zien of we vooruitgaan in het blind typen.
Valentijngroeten,
juf Els


Geen opmerkingen: