donderdag 29 juni 2017

Een tof einde !

De laatste jarigen (van in de vakantie) waren Jens en Mats. Proficiat , jongens !

Maandag poetsten we de klas en kregen we van de oudervereniging de beloning omdat we onze fluojasjes steeds droegen.
Het was op dinsdag ideaal wandelweer om naar Ledegem te stappen tijdens de gordel. We kregen ook enkele voorstellingen te zien en Daglinde mocht zelfs meespelen in het verhaal van de vos.
Donderdag speelden enkele ploegen de voetbalfinale en het winnende team bevatte ook twee vierdeklassers; proficiat Luwe en Yarne.We hadden ook nog wat tijd om in groepjes een gezelschapsspel te spelen.
 Daarna werd de sportactiefste klas bekend gemaakt en ja, we zijn weer gewonnen. Een dikke proficiat; vooral aan de leerlingen die aan meerdere activiteiten deelnamen, want dankzij jullie wonnen we. Speciaal een dikke pluim voor Luwe en Neo , want zij kregen een beker dankzij hun 4 deelnames. Er werd ook gesmuld van de heerlijke barbecue; dankjewel opa en oma van DrĂ© om de worstjes te bakken !!
En dan was ook tijd om afscheid te vnemen. De juf trakteerde met een ijsje en ook van de school kregen de leerlingen wat lekkers.We namen afscheid van juf Mia en Marie-Christine en bedankten hen met een lied.
Het was een super tof jaar, dat echt voorbijgevlogen is. !Dankjewel allemaal, voor jullie enthousiasme en inzet . De juf zal jullie missen ! Het ga jullie goed !!!!!
afscheidsgroeten en een dikke kus,
juf Els

Geen opmerkingen: